dilluns, 14 de juny del 2010

Notícia educativa per la recuperació del blog


06 de abril de 2010 “Conectar igualdad.com.ar”


És una noticia molt interessant, que ve des de Argentina, ja que els alumnes no tenien accés a internet hi ha cap mena d'ús d'un ordinador.


Sincerament són tots aspectes positius i de millora per la societat argentina. Així podran començar a fomentar i familiaritzar amb les noves tecnologies per tots els estudiants i també per els docents


Crec que és molt important que tots els estudiant puguin tenir el seu netbook, fa que sigui un instrument d'igualtat per tot els estudiants. I així tres milions d'adolescents i docent podran accedir aquest ús, es un pas molt important per tenir una igualtat en la societat argentina i així les escoles públiques tindran els mateixos ordinadors com les escoles privades, puguin tenir aquesta possibilitat que tothom es mereix.


També ajuda molt a què aquests alumnes acabin la formació secundaria amb un premi afegit i ajuda a motivar els alumnes


Gràcies això la gent més pobre o amb una economia molt més baixa tindrà accés a la digitalització, estaran molt més propers a les noves tecnologies que anteriorment no podien.

Per acabar, deixen enrere l'escola antiga per poder donar un pas en davant i apendre d'una forma molt més amena i dinàmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada