dimecres, 2 de juny del 2010

DIARI DIGITAL VS DIARI ESCRIT

Amb aquesta intervenció comencem el compte enrere de les coses que em falten en el blog. La primera, és cometar les diferències entre el diari escrit i el diari digital.

Entre el diari digital i el diari escrit, la principal diferencia són les inmensas possibilitats que poden oferir els diaris digitals envers els diaris escrits. Ja que el contingut d’un diari a l’altre pot ser exactement el mateix.

Com he dit anteriorment els diaris digitals poden oferir més possibilitats, com per exemple les notícies i informacions instantànies, tens molts més recursos, pots utilizar enllaços o aspectes molt semblants.

A més a més també és molt més econòmic per tots nosaltres el diari digital, ja que no és el mateix anar a comprar el diari que llegir-lo per internet. Encara que el diari és molt més fàcil de transportar si el tens comprat, però avui en dia amb l’ajuda d’un portàtil, mòbils, etc.

Per acabar, espero sinceramente que no s’acabi mai amb el diari escrit, amb tot aquest moviment de les noves tecnologies, esperem que no deixin per banda el diari escrit ja que sempre ha sigut una tradición en les postres vides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada